Hari ini

Jumpa Kami di Facebook

Popular Posts

Antara Ternakan @ Qudrifarm

Antara Ternakan @ Qudrifarm

Angsa Putih

Angsa Putih

Angsa

Angsa

Ayam Kampung

Ayam Kampung

Ayam Piru

Ayam Piru

Button Quail

Button Quail

White Quail

White Quail

Lavender Guineafowl

Lavender Guineafowl

Guineafowl

Guineafowl

Itik Nila/Serati

Itik Nila/Serati

Itik Kampung

Itik Kampung

Kambing

Kambing

Bebiri

Bebiri

Ikan Tilapia

Ikan Tilapia

WELCOME

About Me

My Photo
ELYAS
Semua penulisan dan catatan adalah sebagai peringatan dan panduan masa akan datang untuk diriku yang MUDAH LUPA ini... Hanya sekadar nota yang dikumpul,,, (((sekiranya berkaitan agama ianya dipetik dari pandangan para ulamak,,, bukan kefahaman dan pandangan aku sendiri))) dengan jujur aku amatlah sedikit ilmu dan sedikit juga pengalaman,,, maka catatan ini adalah dari pelbagai sumber rujukan samada kitab2,,, kuliah2,,, ceramah2,,, temubual2,,, artikel2,,, dan pelbagai sumber lagi dan program yang telah aku ikuti atau laksanakan dalam simpanan blog ini... Wallahu'alam...
View my complete profile

Lawatan @ Exotic Backyard Farm...

Dicatat oleh ELYAS Sunday, February 17, 2013

Tetamu malam hari... 

Sambil-sambil otw balik Kedah singgah sekejap di Exotic Backyard Farm,,, BM... Dapat juga la aku menjamu mata walaupun sampai sini dah malam...  

Ada baka-baka rare  dan import seperti Watermal Bantam,,, Buff Polish,,, Golden Polish,,, Silver Bantam,,, D'Uccle Bantam dan Belgian D'Anver...

Tengok saja mana boleh... Mesti cari buah tangan untuk tambah koleksi di QudRiFaRm...


3 ulasan

  1. RaRe aVeS Says:
  2. Datang bile ni.. Hehe.. Sorry tak perasan tuan empunya blog yang mana satu..

     
  3. ELYAS Says:
  4. Datang dgn kawan Afiez (Tokey Inkubator Auto),,, gambar nie 2 hari sblum posting... Afiez x de,,, pak cik ja yg ada aritu... Nnt ada ank golden bantam msj sy... Bleh la jumpa... Hehehe... :) :) Dah balik BM ke???

     
  5. RaRe aVeS Says:
  6. Owh.. datang ngan tokey afiqagrofarm ea... Haha.. Insyallah.. Hujung bulan nie akan balik sana.. ade stock nak di let go akan di publish di group,blog n mudah.my.. Hehe

     

Post a Comment

Pertanyaan atau tempahan

Boleh Hubungi:

SMS atau Call
019-5671963

Labels

Jejak Usahawantani