Hari ini

Jumpa Kami di Facebook

Popular Posts

Antara Ternakan @ Qudrifarm

Antara Ternakan @ Qudrifarm

Angsa Putih

Angsa Putih

Angsa

Angsa

Ayam Kampung

Ayam Kampung

Ayam Piru

Ayam Piru

Button Quail

Button Quail

White Quail

White Quail

Lavender Guineafowl

Lavender Guineafowl

Guineafowl

Guineafowl

Itik Nila/Serati

Itik Nila/Serati

Itik Kampung

Itik Kampung

Kambing

Kambing

Bebiri

Bebiri

Ikan Tilapia

Ikan Tilapia

WELCOME

About Me

My Photo
ELYAS
Semua penulisan dan catatan adalah sebagai peringatan dan panduan masa akan datang untuk diriku yang MUDAH LUPA ini... Hanya sekadar nota yang dikumpul,,, (((sekiranya berkaitan agama ianya dipetik dari pandangan para ulamak,,, bukan kefahaman dan pandangan aku sendiri))) dengan jujur aku amatlah sedikit ilmu dan sedikit juga pengalaman,,, maka catatan ini adalah dari pelbagai sumber rujukan samada kitab2,,, kuliah2,,, ceramah2,,, temubual2,,, artikel2,,, dan pelbagai sumber lagi dan program yang telah aku ikuti atau laksanakan dalam simpanan blog ini... Wallahu'alam...
View my complete profile

ITIK ANGSA UNTUK DIJUAL...

Dicatat oleh ELYAS Saturday, May 7, 2011


SOLD OUTAssalamualaikum...

Berita baik,,, dari Qudrifarm :
ITIK ANGSA UNTUK DIJUAL:

Sejumlah 6 ekor itik angsa dewasa...
4 ekor betina (3 ekor putih,,, 1 kelabu)...2 ekor jantan (1 putih,,, 1 kelabu)...

Lokasi : Kuala Nerang, Padang Terap, Kedah,,, Malaysia


SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN BOLEH DIBUAT SEPANJANG TAHUN BAGI JENIS AYAM/ITIK YANG DIBIAKKAN DI QudRiFaRm...


HUBUNGI:      019-5671963

3 ulasan

  1. Lana~Bulu Says:
  2. gamaknya berapa harga sekoq tu ye?
    cantik tapi dagingny aliat dak?
    kang macam ayam pencen ..jenoh jugalah nanti nak ngunyah..

     
  3. ELYAS Says:
  4. Yang putih RM200,,, yang kelabu RM150,,, cukup murah ni...
    Boleh buat induk,,, itik dewasa tp muda lg...
    Kalau semua (6 ekor) bleh murah lg...

    Daging ok,,, x liat,,, mcm ayam kg... Bleh la klau nk try bt gulai atau kurma ka... mmg kaw...
    Klau 2 ekor kn masak sekawah...

     
  5. Da lagi dak...... saya nk beli la.....

     

Post a Comment

Pertanyaan atau tempahan

Boleh Hubungi:

SMS atau Call
019-5671963

atau e-mail ,,, seperti address d bawah:
qudrifarm@gmail.com

atau terus mai ke:
QudRiFaRm,,, Kuala Nerang, Padang Terap, Kedah, Malaysia

MAP ke QudRiFaRm


View Larger Map Lokasi : Berhampiran Sekolah Kebangsaan Perik, Kuala Nerang, Kedah

Labels

Jejak Usahawantani